Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Fidel Castro / Quote - Marxist Leninist

13 σχόλια




I am a Marxist Leninist and I will be one until the last day of my life.

Photo: Memy K Ios



13 σχόλια :

  1. Τα κουκιά, δε μας βγαίνουν, αλλά έτσι και κάνει αυτό που έχω κατά νου ο ψηλέας, θα του βγάλω το καπέλο!!!!! Με μισή καρδιά ή και καθόλου, αλλά..... Με έναν σμπάρο, δυο τα πετούμενα! Θα ξανθύνει ο τόπος. Αλήθεια, πόσα περισσεύουν έτσι και κάνεις έκπτωση στο φορτίο ενός τάνκερ; Κρίμα, ρε Αλέξη. Είδες που δεν έπρεπε να πειράξεις το τσουλούφι του Τεν-Τεν; ;-)



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eάν κατάλαβα καλά και λες αυτό που νομίζω τότε μάλλον εγώ πρέπει να σου βγάλω το καπέλο.Διάσπαση του σύριζα,θητεία μέχρι τέλους.

      Διαγραφή
    2. Δεν είπαμε ρέι ότι δε θα χαϊδεύουμε αυτιά δω μέσα;;;;;; ;-)

      Όπως τα λες! Και στο μεσοδιάστημα θα μας κάνουν τα κωλαράκια πηγάδια!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. χαχαχαα απίστευτη.

      Διαγραφή
    4. Πες κι εσύ καμμιά βρωμιά, να γίνουμε πολλές οι απίστευτες ;-)

      Διαγραφή
    5. Ακούστηκε το όνομα της ξανθιάς κυρίας.

      Διαγραφή
    6. Ναι! Εκεινής που δεν έχει λαιμό :-p

      Πολύ kyrios/kyria μου είσαι! Ζω για τη στιγμή που θα μπει ένας εδώ μέσα και θα μου το κάνει μπουρδέλο το μαγαζί. Άντε...... ;-)

      Διαγραφή
    7. χαχαα κύριος που τυγχάνει να σε γνωρίζει.Όχι προσωπικά αλλά έχω εικόνα.Έχεις σκεφτεί ότι δεν τολμώ να το κάνω δεδομένου ότι δεν υπάρχει σχόλιο και ανάρτηση γενικότερα που να μην είναι αλαζονικό,με αρκετή δόση ειρωνίας;

      Διαγραφή
    8. Και; :-)

      Δε συμφωνώ πάντως. Η τοποθέτησή μου, όποια κι αν είναι αυτή, είναι πολλά πράγματα, αλλά δεν είναι αλαζονική. Ούτε και ειρωνική. Εντούτοις, εάν το βλέπεις έτσι, δεν μπορώ να κάνω και πολλά, παρά μόνο να το αποδεχτώ!

      Εν πάση περιπτώσει, εδώ όλα είνα ιερά και τίποτε δεν είναι ιερό. Μπορείς να μου πεις ότι θέλεις. Να το κουβεντιάσουμε. Κι αν δεν μου αρέσει, θα σου το πω. Τα ξεφτιλίκια μην τα φοβάσαι. Μην ξεχνάς ότι εσύ ξέρεις ποια είμαι, ενώ εγώ όχι, και όπως βλέπεις $^$$#@()*^$%%^ :-)

      Διαγραφή
    9. Ριζοσπάστρια! :-)

      Διαγραφή